E-store/Varna: +359 885 204404  Sofia: 02/ 958 1859  Plovdiv: 032/ 623 053  Burgas: 056/ 832 233
(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Piscine prefabricate

Întotdeauna aţi visat să aveţi o piscină în gard unde să petreceţi zilele calde de vară cu copiii? Transformaţi visul în realitate cu sprijinul companiei Aquatec! Deşi suntem specialişti în proiectarea şi construcţie de parcuri acvatice şi bazine mari de beton, oferim clienţilor noştri şi variante mai ieftine - piscine asamblabile din poliester şi metal la preţuri, care sunt accesibile pentru familii şi hoteluri mici. Construcţia lor metalică şi adâncimea lor relativ mică fac posibilă instalarea lor fără săpare în pământ. Această este motivul pentru care acestea sunt preferate de mulţi proprietari de hoteluri de familie şi clienţi privaţi.

Construcţia metalică a bazinului permite o instalare foarte rapidă. Iată de ce, dacă sezonul deja a început, puteţi beneficia de ofertele noastre. Timpul care este necesar pentru construcţia acestora este foarte puţin. Cu toate acestea, reţineţi, că acest tip de construcţie necesită o întreţinere mai specifică şi are reguli suplimentare de dezinfectare a apei pe care trebuie să le respectaţi. Iată de ce, dacă aveţi nevoie de informaţii suplimentare şi sfat pentru curăţarea lor şi întreţinerea apei, ne puteţi contacta la numărul de telefon 0758 060 908. Specialiştii noştri vă vor explica diferitele opţiuni de bazine şi preţuri.

La Piscinemall.ro veţi găsi o varietate bogată de bazine. Oferim atât bazine din metal cât şi bazine din poliester. Dacă aveţi nevoie de prelată sau folie de rezervă - locul potrivit este de asemenea Рооlѕhор.bg!

Tabel  Lista 

9 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

9 Articol(e)

pe pagina