E-store/Varna: +359 885 204404  Sofia: 02/ 958 1859  Plovdiv: 032/ 623 053  Burgas: 056/ 832 233
(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveti produse in cos

Livrare

Condiții de livrare:

Marfa comandată se livrează cu transport și ambalaj adecvat în conformitate cu tipul acesteia la adresa de livrare indicată de client în termen de 3 zile lucrătoare de la momentul confirmării comenzii. Termenele de livrare depind de zona de deservire și programul firmei de curierat. Pentru mărfuri la comandă termenul de livrare este de 14 zile; termen maxim - 30 de zile. Pentru mărfuri specifice care se livrează la comandă specifică a clientului, termenul de livrare poate diferi de cel menționat mai sus și se stabilește ulterior între un Reprezentant al magazinului online și Utilizator

Pot exista cazuri în care termenul de livrare va fi supus la negocieri de ambele părți.

Valoarea serviciului depinde de modul de livrare și greutatea (sau dimensiunile - pentru obiecte voluminoase) a mărfii comandate, și se stabilește conform listei de prețuri a firmei de curierat. Se achită de către client și nu este inclusă în prețul articolului – cu excepția cazului în care s-a convenit în mod expres că costurile de transport sunt suportate de către comerciant.

În caz de anulare a comenzii fără un motiv întemeiat (drept legal al clientului pentru a anula o achiziție online, în termen de 7 zile lucrătoare), clientul nu datorează penalități sau compensații, dar este obligat la plata cheltuielilor de livrare și returnare a mărfii la depozitul de la care a fost expediată!